ЗОНАШ ИЗ ДУДОВИЦЕ ДОБИО ЈОШ ЈЕДНОГ БИВШЕГ ЧЛАНА ЕЛИТЕ У ТАКМИЧЕЊУ ЗА КУП

 

 

Два преостала представника Фудбалског савеза општине Лазаревац у такмичењу за Куп Србије на територији ФС Београда добила су ривале у 2.колу. Ушће Нови Београд одлази у госте Студентском граду, док ће ОФК Будућност на мегдан Бежанији. Тако је одлучио жреб који је пре неколико дана одржан у Делиградској 27.
Степојевчани (Ушће Нови Београд правни наследник некадашњег Степојевац ваге), за ривала је добио такмаца из српсколигашке конкуренције, па су када је реч о овом дуелу, прогнозе незахвалне. На другој страни, клуб из Дудовице пошто је у претходном колу елиминисао Рад на Бањици, некадашњег члана највишег ранга српског фудбала, поново се, вољом жреба састаје са клубом који је не тако давно такође био у елитном друштву. Свакако да се још памте издања популарних „лавова“ са Бежаније у окршајима са нашим водећим тимовима. Нема сумње, биће то још један додатни мотив за чету тренера Драгана Грчића да се пласира у наредну рунду и примакне самој завршници овог, некада најмасовнијег такмичења. Иначе, Бежанија је данас лидер Прве „А“ београдске лиге.
Парови 2.кола: Студентски град – Ушће Нови Београд, Бежанија – ОФК Будућност, БАСК ТЕК – ПКБ (ПС), Телеоптик – Умка, Звездара – Торлак, Бродарац – Полет Дорћол, Земун – Ц.звезда (ММЛ).
Утакмице ове рунде играју се у среду 1.новембра у 13.30 часова. У случају нерешеног резултата победник ће се добити извођењем пенала.

 


 

Scroll to Top