ПОЛУФИНАЛЕ
ПЕТКА ШУМАДИЈА (Ш) 2 3  
ТУРБИНА  РАДНИЧКИ (Р) 1  1 8:9

 

ФИНАЛЕ – 8.МАЈ
ШУМАДИЈА (Ш) РАДНИЧКИ (Р)  
Scroll to Top