ЛЕГЕНДАРНИ САША ИЛИЋ ПРЕДВОДИО ВЕТЕРАНЕ ПАРТИЗАНA У ХУМАНИТАРНОЈ УТАКМИЦИ У ЛАЗАРЕВЦУ

 

Пријатељску хуманитарну утакмицу одиграли су ветерани лазаревачког Борца и Партизана. Сав приход биће уплаћен као помоћ Златку Шумешу, бившем голману који се бори са опаком болешћу. У мечу у којем је резултат био најмање битан, бивши асови два клуба, показали су пре свега огромну хуманост, а на терену подсетили на нека прошла времена.
Црно-беле предводио је Саша Илић, легендарни капитен клуба из Хумске, чији је долазак у Лазаревац посебно обрадовао најмлађе, а Сале је за узврат био стрпљив да се са сваким од малишана фотографише или остави аутограм за успомену.


– Сваки коментар је сувишан. Хвала Илићу до неба, показао је да није само громада на терену већ и ван њега. Ветерани Борца, Шумешови пријатељи и сви истински љубитељи фудбала у Лазаревцу, њему, али и осталим ветеранима Партизана, дугују огромну захвалност – рекао је одмах после утакмице Дејан Милић, некадашњи играч Борца.


Чисто да остане записано. Партизанови ветерани су остварили победу резултатом 4:2. По два гола за бивше асове црно-белих постигли су Муф и Почуча, док је на другој страни оба гола за Борац постигао Вујановић.
Борац је играо у саставу: Ђорђевић, Карановић, Вујановић, Филиповић, Видаковић, Радојевић, С. Петровић, Милић, В.Петровић, Д. Стоисављевић и Јовичић. У игру су улазили још: Н. Благојевић, Урошевић, Танасковић, Ђаковић, Станојевић, Јовановић, Недељковић и Ђ. Благојевић.
Партизан је играо у саставу: Кузмић, Митровић, М. Жунић, Бабеу, Павловић, Смиљанић, Муф, Синђић, Токановић, Почуча и Антић. А током меча на терен су истрчали: Каденић, Рамадани, Илић и Ђурић.

 


ПРИЈАТЕЉИ ПРУЖИЛИ ПОДРШКУ ШУМЕШУ

Хуманитарној утакмици на терену Борца присуствовали су бројни спортисти, бивши играчи, тренери, пријатељи клуба из Лазаревца, присталице Партизана, али највише другови Златка Шумеша, његови некадашњи саиграчи. Тренере је предводио Дејан Шваба Ђурђевић, а ту су били и Жикица Стаменковић, Милан и Марко Миловановић, Дарко Бошковић, селектор женске репрезентације Србије Аца Петровић, Зоран Стоисављевић, бивши саиграчи Мика Обрадовић, Веља Гвозденовић, Прежа Миловановић и многи други.

 


 

Scroll to Top