ЗИНДОВИЋ И МИТРОВИЋ ОДРЕДИЛИ СПИСАК ИГРАЧА ЗА ТУРНИР У БАРАЈЕВУ

 

Тандем тренера Дејан Зиндовић – Горан Митровић, предводиће репрезентацију Фудбалског савеза општине Лазаревац на предстојећем традиционалном „Мајском турниру“ приградских општина Београда у Барајеву.
Тим поводом, одређен је списак играча који ће наш савез представљати на турниру на којем још учествују репрезентације Обреновца, Младеновца, Сопота, Гроцке и домаћина Барајева.
Зиндовић и Митровић су позвали следеће фудбалере- голмани: Бојан Алексић (Бурово), Саша Јозовић (Слобода), играчи: Марко Лазаревић (Слобода), Никола Перишић, Немања Перишић, Дарко Савић, Вељко Симић (Петка), Милош Матијашевић (Слога), Бојан Каличанин, Филип  Перишић, Александар Станисављевић, Стефан Гојковић, Урош Радојевић, Радојко Пауновић (Бурово), Лазар Бишевац (Младост Ц), Дејан Живановић, Урош Пауновић, Вељко Милић (Младост Ч).
Репрезентација ФСО Лазаревац је у Групи 2 заједно са екипама Сопот и Обреновац.
У суботу 25. маја, на терену у Лисовићу, наш тим ће од 16 часова одиграти прву утакмицу против пораженог из дуела Сопот – Обреновац, а одмах после тог меча на реду је утакмица са победником прве утакмице.
У Групи 1 налазе се Барајево, Младеновац и Гроцка, који ће своје мечеве играти на терену у Барајеву.
За недељу су предвиђени мечеви за пласман. Трећепласирани тимови из група, одиграће утакмицу за пето месту (терен у Великом Борку 15.00), другопласирани ће играти за треће место (терен у Лисовићу 15.00), док ће се победници група састати у финалу које ће се одиграти на терену у Барајеву од 17.30 часова.
По завршетку финалне утакмице уследиће проглашење победника и додела појединачних признања.

 


 

Scroll to Top