РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ФСО ЛАЗАРЕВАЦ ТРЕЋА „МАЈСКОМ ТУРНИРУ“ У БАРАЈЕВУ

 

Репрезентација Фудбалског савеза општине Лазаревац, освојила је треће место на 44. традиционалном „мајском турниру“ приградских општина који је ове године организован у Барајеву.
Одлучио је један гол па да се састав тренерског тандема Дејан Зиндовић – Горан Митровић, не нађе  у великом финалу.
У утакмицама групне фазе наша репрезентација је савладала Сопот (1:0), док је у другом мечу ремизирала са Обреновцем (1:1). Како су Обреновчани у на отварању такмичења, били бољи од Сопота (2:1), за постигнути гол више су освојили прво место у групи и тиме обезбедили пласман у финале.
Другог дана такмичења у утакмицама за пласман, у дуелу за треће место наш тим је забележио минималну победу (1:0) над домаћом селекцијом Барајева.


Стрелац гола за победу против Сопота био је Филип Перишић из једанаестерца, док је у ремију са Обреновцем гол постигао Немања Перишић. Погодак Лазара Бишевца, донео је утешно треће место.
У великом финалу селекција Младеновца је победила Обреновац резултатом 2:1, док је Сопот заузео пето место пошто је савладао екипу Гроцке.
По завршетку турнира, на заједничком дружењу, проглашен је победник и додељени пехари за остварене пласмане. Капитен нашег тима Бојан Каличанин, примио је пехар за треће место.
Голман наше репрезентације Саша Јозовић, од стране секретара свих шест општинских савеза, једногласно је изабран за најбољег чувара мреже овогодишњег „Мајског турнира“.
Представници ФСОЛ Марко Ранковић, Милоје Радичевић и Ана Јовић, примили су од организатора учесничке статуе.
Ове године Драган Шваба Маринковић, дугогодишњи играч и члан руководства Младости из Цветовца, испред ФСО Лазаревца од стране домаћина и организатора турнира Спортског савеза Барајево, добио је признање за спортског радника


Мислим да смо по приказаном заслужили бар да играмо финале. Остаје жал а тим, али после свега, треба да будемо задовољни оствареним резултатима и пласманом. Посебно бих истакао сјајну атмосферу у нашем тиму која је била видљива на сваком кораку – рекао је искусни Бојан Каличанин, капитен репрезентације ФСО Лазаревац.
Домаћин наредног турнира биће Фудбалски савез општине Сопот.

 


 

Scroll to Top