САВА ШАШИЋ НОВИ ТРЕНЕР КОЛУБАРЕ

 

Изненада или не, тек растали су се прволигаш из Лазаревца и досадашњи тренер Ненад Манојловић. Весто промени на кормилу „рудара“ у Лазаревац је стигла  одмах после првенственог дуела и победе Колубаре на гостовању Оџацима над Текстилцем (1:0). Иако није потврђено, разлог за прекид сарадње са младим стручњаком, наводно је опција да Манојловић преузме палицу у суперлигашу Железничару из Панчева.
Било како било, водећи људи зелено-црних су брзо реаговали изабрали новог шефа стручног штаба. Кормило Колубаре поверено је такође младом тренеру Сави Шашићу. Реч је о стручњаку који је у досадашњој каријери радио као моћник у неколико клубова (Земун, Вождовац и Графичар), али се његово име везује за последње успехе Смедерева. Под Шашићевом командом, Смедерево је дошло до дуплог успеха у једној сезони. „Оклопници“ су освојили прво место у Српској лиги – Запад, а онда освојили пехар намењен победнику Купа Србије на територији ФС западне Србије.
Ово је друга промена у овој сезони, јер су пре Шашића „рударе“ предводили Ненад Манојловић и Верољуб Дуканац.
Сава Шашић, деби на клупи Колубаре имаће наредног викенда када Лазаревчане очекује дерби кола у Инђији против истоименог ривала.

 


 

Scroll to Top