ЗОНАШ ИЗ ДУДОВИЦЕ ЗНА РЕЦЕПТ ЗА РИВАЛЕ ИЗ КОМШИЛУКА

 

У само десет дана фудбалери ОФК Будућности су забележили три победе у дуелима са ривалима из најближег окружења. Састав из Дудовице је прво на гостовању у Медошевцу савладао Напредак (3:1) у мечу за бодове, да би истог такмаца неколико дана касније положио на плећа такође са 3:1 у окршају за Куп Србије на територији ФСБ. Протеклог викенда клуб са Ибарске магистрале је у једној од најзанимљивијих  утакмица 9.кола Београдске зоне, уједно и комшијском дербију, надвисио екипу Шушњара 1997, остваривши победу од – 2:1.
Требало је да изабраници тренера Драгана Грчића, уложе доста труда како би на колена бацили квалитетног противника. Томе у прилог и чињеница да је Шушњар 1977 на одмор отишао са голом предности пошто је Крстић у смирај првог полувремена донео преднст гостима.
ОФК Будућност се тргла у наставку и захваљујући бољој партији стигла до потпуног преокрета – 2:1. Мрежу ривала погађали су Стеванчевић и Ђорђевић. Са нова три бода зонаш из Дудовице се учврстио у групи водећих тимова.
Прија и поглед на табелу Београдске зоне после девет одиграних рунди, када је реч о представницима Лазаревца у овом рангу. Елем, ОФК Будућност је тренутно трећа са 19 бодова, Шушњар 1977 је на позицији пет са освојених 14 бодова, док је медошевачки Напредак на осмом месту са освојених 13 бодова.

 


 

Scroll to Top