МИЛОШЕВИЋ ПРЕУЗЕО КОРМИЛО ШУМАДИЈЕ ИЗ ШОПИЋА

 

Изненађујуће слаб старт првенства у Првој Б београдској лиги, очигледно је био повод за пормену тренера у Шумадији из Шопића. Челници овог клуба су се коректно растали са досадашњим шефом струке Богданом Петровићем и уједно му се захвалили на сарадњи која је трајала неколико сезона. Реми у утакмици са Црвеном звездом из Конатица (0:0), на домаћем терену, очигледно је тешко пао свима у клубу, па је промена, макар она била и на клупи, била неопходна, како би се екипа тргла пред наредна искушења.
Није се дуго чекало на избор новог тренера. Палица је проверена искусном стручњаку Небојши Милошевићу. Популарни „Тикин“ са успехом је радио у више клубова са подручја Лазаревца, а остаће уписано да је остварио сјајне резултате са Рударом из Зеока, Турбином, Радничким из Рудоваца, ТЕК Слогом, Црвеном звездом из Конатица… Са већином је успео да се домогне вишег ранга. Такође, Милошевић је био и селектор репрезентације ФСО Лазаревац и под његовом командом освојен је за сада последњи трофеј на турниру приградских општина.
Сада је на Милошевићу, некада несташном дечку лазаревачког фудбала нови испит, јер ће бити потребно да састав Шумадије врати на победнички пут, тим пре што је клуб са Ибарске магистрале убрајан међу главне кандидате за највиши пласман.

 


 

Scroll to Top