ШАМПАЊАЦ НА ХЛАЂЕЊУ У БАРОШЕВЦУ И ДУДОВИЦИ

 

 

Викенд одлуке, викенд расплета. У четири речи стаје све оно што доноси последњих 90 минута на теренима у којима су актери клубови са простора ФСО Лазаревца.
Када је реч о Општинској лиги нашег савеза, коло пре краја трке за бодове, познат је првак групе „А“. Младост из Цветовца већ је обезбедила доигравање за првака, а име ривала сазнаће после овог викенда. Из тог разлога, утакмица одлуке у групи „Б“ игра се у Лукавици где Слога дочекује тренутно другопласирану Младост из Барошевца. Гостима је неопходна победа и у том случају заузели би прву позицију. Петка је пред ово коло лидер са 31 бодом, али како је клуб крај Ибарске магистрале слободан, јасно је да су Барошевчани кројачи своје судбине. У случају истог броја бодова, Петка би била у прeдности и она би била учесник доигравња за првака и путника за виши ранг.
Мечеви одлуке играју се и у Првој „Б“ београдској лиги. У два директна дуела који имају префикс „одлучујући“ састају се клубови са наше територие и комшије са подручја Барајева. ОФК Будућност из Дудовице на терену у Брајковцу у дербију дочекује Вранић. Победа изабраницима тренера Бранка Ашковића доноси пласман у Београдску зону, без обзира на исход утакмице у Шопићу где Шумадији у госте долази БСК из Баћевца, најближи пратиоц ОФК Будућности. У случају да се поменути дуели заврше без победника у том случају клуб из Дудовице може да отвори шапмањац, јер је у међусобном билансу бољи од БСК.

 


ЗЕМУН НА „КОМУНАЛЕУ“ ЧЕКА ВЕСТИ СА КАРАБУРМЕ

 

Теоретски првак Српске лиге – Београд може да буде одлучен у суботу у Лазаревцу. Елем, Борац који се већ опростио од српсколигашког друштва, на свом „комуналеу“ дочекује Земун. Тим са Гардоша би ну случају победе над Борцем могао до првог места и пласмана у Прву лигу Србије, али до тог циља уз обавезна три бода, води га једино услов да ОФК Београд на ветровитој Карабурми не победи у последњем колу БСК из Борче.

 


 

Scroll to Top