ЦВЕТОВЧАНИ И БАРОШЕВЧАНИ У БАРАЖУ ЗА ПРВАКА ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ

 

У просторијама Фудбалског савеза општине Лазаревац жребом је одређен домаћин прве утакмице баража за првака Општинске лиге ФСОЛ за такмичарску 202/23.годину. Из пехара је прво  извучено име Младости из Цветовца која ће у првом мечу у недељу 11.јуна од 17.30 часова да угости имењака из Барошевца, а онда друга Младост ће да буде домаћин у реваншу који је на програму у недељу 18.јуна такође од 17.30 часова на терену у Барошевцу.
Ове две екипе су сезону завршиле на првом месту у својим групама и на тај начин стекле право да кроз двомеч одлучују о прваку за текућу сезону, али и о путнику за виши ранг Прву „Б“ београдску лигу.
Цветровчане је на жребу заступао председник Зоран Боне Маринковић, док је делегација клуба из Барошевца била бројнија јер у је чинили председник Бранко Ђорђевић, члан управе Дарко Ђорђевић и капитен Стефан Филиповић.
– Спремамо се за финале, биће то две добре утакмице. Ривал има екипу за поштовање, а уједно увек смо имали коретне односе, нема разлога да у наредних 180 минута буде другачијхе. Ко буде бољи нека се радује – био је кратак Зоран Маринковић, први човек цветовачке Младости.
Ни из Барошевца се нису превиш разметали изјавама.
– За нас је добро што се реванш игра на нашем терену. Очекујемо пуне трибине. Хоћемо у виши ранг, а знамо да и имењаци циљају те висине. Биће уживање за публику то је сигурно – рекао је Бранко Чупа Ђорђевић.
– У случају нерешеног резултата у две утакмице победник ће се добити извођењем пенала.
Победнику ће припасти пехар за освојено прво место док ће поражени добити пехар за друго место.

 


ЛАЗАРЕВИЋ: ТАЧКА НА СЕЗОНУ

 

Драгиша Лазаревић, комесар за такмичење Општинске лиге ФСОЛ напоменуо је челницима  клубовима да је пред њима утакмица сезоне и да се очекују две квалитетне утакмице.
– Верујем да ћете да будете добри организатори као што сте били и у претходном периоду. Услови које ваши клубови имају заслужују виши ранг, али за то ћете морати да се низборите на терену. Срећно! – рекао је Лазаревић.


 

Scroll to Top