РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ ФСО ЛАЗАРЕВЦА ПЕТО МЕСТО НА ТУРНИРУ ПРИГРАДСКИХ ОПШТИНА

 

Протеклог викенда у Обреновцу је одржан традиционални „Мајски турнир“ приградских општина са територије Београда. Победнички пехар припао је селекцији Барајева која је у финалу после бољег извођења пенал савладала домаћи састав Обреновца, док је у борби за треће место Сопот био успешнији од Младеновца. Репрезентација нашег савеза заузела је тек пето место пошто је у борби за тај пласман савладала ривала из Гроцке (5:2).


Резултат је далеко од очекиваног, а томе је кумовао изузетно слаб одзив играча, јер су многи игнорисали позив селектора Милана Миловановића и тренера Горана Јовановића. Они који су обукли дрес, заслужују похвале и показали су какав треба да буде однос према грбу савеза, града…


На завршној свечаности поред пехара за освојено пето место, који је из руку председника ФСО Обреновац Бранка Безаревића, примио капитен Милорад Миутиновић, наша делегација на овом увек занимљивом такмичењу, добила је још неколико признања. Играч Лазар Бишевац добио је награду за најбољег стрелца овогодишњег турнира.
Поред председника Марка Ранковића, признања од стране ФСО Обреновац за допринос у развоју фудбалског спорта добили су секретар Милоје Радичевић, стручни сарадник Ана Јовић, председник Судијске организације Влада Ђорђевић, председник Организације тренера Милан Миловановић и Иван Маринковић из редова заслужних спортских радника.
Завршној свечаности присуствовали су водећи људи Фудбалског савеза Београда, председник Марко Здравковић и генерални секретар Милош Мирковић.

 

 

 

 


СУДИЈЕ ДОСТОЈНО РЕПРЕЗЕНТОВАЛЕ САВЕЗ И СТРУКУ

 

Током дводневног одражавања турнира ФСО Лазаревац представљале су младе и перспективне судије. Правду су делили Давид Недељковић, Марко Богавац и Андрија Стојановић. По речима организатора, али пре свега људи који су задужени за рад са делиоцима правде, судијска тројка из Лазаревца је заслужила комплименте, како суђењем, тако и понашањем ван терена. И на овом турниру уз њих су били челници СОС ФСОЛ председник Влада Ђорђевић, комесар Иван Панић и делегат и инструктор Зоран Спасић.


 

Scroll to Top