ЖФК КОЛУБАРА ПРОТИВ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ НАПАДА ПЛАСМАН У ФИНАЛЕ КУПА

 

Пред фудбалеркама Колузбаре су две утакмице које могу да испишу нову страницу историје. Елем, зелено-црне у среду (31.мај) у 19.30 часова на Градском стадиону у Лазаревцу у оквиру полуфинала Купа Србије, укрстиће копља са Црвеном звездом, а онда их очекује двомеч са другом екипом суботичког Спартака у трци за улазак или је боље рећи, за повратак у Суперлигу Србије. Када се све ово стави на тас, јасно је да Сандру Милојевић, Јовану Сретеновић, Гордану Милиновић, Слађану Вејновић, Марију Крунић и остале девојке клуба из Лазаревца, очекује бреме изазова, терет одговорности и брдо мотива да покажу да сезона на измаку није била по питању резултата, плод случајности већ квалитет, исксутво, одрециање…
Тренер Бојан Мијаиловић и Предраг Мошика Миловановић „алфа и омега“ клуба кују тактику, спремају девојке за поменуте изазове. Једно је извесно. Поменутим стручњацима неће бити потребно превише мотива да одраде тему „мотивација“. Наиме, имена ривала у преосталих 270 минута довољан су мотив.
– Знамо шта нас ночекује прво против Црвене звезде, а потом и са младим саставом Спартака. Али, ако одиграмо у складу са могућностима, а оне нису мале, можемо да се надамо повољним резултатима. Уосталом, ако ништа друго, имамо право на то. Очекујемо и подршку навијача, јер ћемо уз њихово бодрење лакше да стигнемо до циља. Имамо снаге да се одупремо, да нападнемо и на тај начин покажемо да овај састав Колубаре има квалитет за високе домете – са доста оптимизма говорила је Слађана Лазаревић, једна од најскуснијих првотимки зелено-црних и  фудбалерка која је у каријери одиграла „мали милион“ оваквих и сличних мечева.
Лазаревачке даме у копачкама су на путу до полуфинале елиминисале један Машинац из Ниша, клуб који је на нашим просторима играо и те како запажену и важну улогу.
На реду су два нова, велика изазова.
Срећно, зелено-црне грације!

 


 

Scroll to Top