ПОБЕДА КОЛУБАРЕ: НОВАЈЛИЈЕ ВОДИЛЕ ДО ТРИЈУМФА!

Фудбалери Колубаре успешно су савладали прву препреку у наставку првенства. Зелено-црни су као гости били убедљиви у дуелу са Радничким из Новог Београда (4:0). Већ после првих 45 минута игре на стадиону Бежаније, могао се наслутити победник. Лазаревчани су загосподарили тереном и већ у 9. минуту стекли предност када је мрежу „мајстора“ погодио искусни Миле Савковић, зимско појачање „рудара“. Само седам минута касније на семафору је стајало – 0:2. Стрелац је био и други новајлија Никола Фуртула.
Слика се није променила ни у наставку утакмице. У раној фази другог полувремена већ је било 3:0. Трећи гол – треће зимска аквизиција – Вукашин Брауновић. Шлаг на торту уследио је само који минут пре последњег судијског звиждука. Тачку на убедљиву победу ставио је Крста Ђорђевић, четврто освежење Лазаревчана у прелазном року.
После 21. непотпуног кола КОлубара се налази на седмом месту са 28 бодова. У следећем колу на Градском стадиону лазаревачки прволигаш биће домаћин екипи Дубочице.
Меч са Радничким Колубара је почела у саставу: Станивуковић, Васиљевић, Матсуи, Савковић, Фуртула, Кочовић, Брауновић, Јовановић, Николић, Јевремовић, Радосављевић. Током утакмице шансу су још добили: Филиповић, Цветићанин, Маринковић, Киковић и Ђорђевић.

 


 

Scroll to Top