ОФК БУДУЋНОСТ СПРЕМНА ЗА ОДБРАНУ ТРОНА

 

Одбројавање је почело. Фудбалери ОФК Будућности из Дудовице, јесењи прваци Београдске зоне, пре неколико дана напустили су Косјерић где су одрадили најважније поглавље припрема пред наставак сезоне. Тим са Ибарске магистрале у тест мечевима показао је одређени квалитет, а сви у табору „Мале барсе“ верују да ће у другом делу трке за бодове успети да сачувају лидерску позицију и остваре сан свих мештана и обезбеде пласман у Српску лигу.
Тренер Драган Грчић са сарадницима, уигравао је екипу кроз контролне утакмице,  а посао му је само донекле олакшала чињеница да састав није претрпео веће промене у зимском прелазном року. Дудовичани су ангажовали само четворицу нових играча. Редове црвено-плавих појачали су: Марко Ђурђевић (Врело спорт), Урош Павловић (БАСК ТЕК), Ненад Ранковић (Шумадија, Шопић) и Виктор Дамњановић (Шушњар 1977).
– Задовољни смо урађеним у припремном периоду, али првенство је оно где треба да покажемо снагу и квалитет. Испред нас је тешка полусезона, јер су се и ривали појачали, а по неком правилу, други део првенства је много захтевнији – каже тренер Грчић.
На пролећној премијери ОФК Будућност дочекује Хајдук са Лиона.
– Реч је о клубу са богатом традицијом који нје стицајем околности у позицији на којој се налази. Све то не би смело да нас завара, тако да очекујем да екипа пружи максимум, јер само на такав начин можемо до првих бодова у пролећној трци – јасан је Драган Грчић, прекаљени стручњак на клупи зонаша из Дудовице.
Утакмица ОФК Будућност – Хајдук, одиграће се у недељу 3. марта на Градском стадиону у Лазаревцу.

МАЈА И ИВАНА ДЕО ТИМА

Током боравка на припремама у Косјерићу у експедицији зонаша из Дудовице биле су и две даме. Реч је Маји Васић, којој је припала улога вође пута, док је о здрављу играча бринула лекарка Ивана Андрић. Поменуте даме су биле увек уз екипу, па отуда не треба да чуди што у ОФК Будућности радо истичу како су Маја и Ивана део победничког тима.

 


 

Scroll to Top