НАСТАВЉА СЕ ПРВЕНСТВО ПРВЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ: РУДАРИ, СРЕЋНО!

 

Стиже фудбалско пролеће. Утакмицама 21.кола овог викенда наставља се првенство Прве лиге – Србија. На премијери другог дела сезоне фудбалери Колубаре одлазе у госте Радничком из Новог Београда. Зимска пауза у редовима зелено-црних искоришћена је за престројавања у играчком кадру, јер је неколико првотимаца напустило Градски стадион, док је руководство клуба успело да ангажује одређени број појачања. После тога уследиле су припреме које су тренеру Сави Шашићу и његовим сарадницима у стручном штабу послужиле да се екипа уигра и спремно дочека наредне изазове.
– Радили смо у протеклом периоду напорно и верујемо да ће нас као награда за уложени труд испратити и адекватни резултати у другом делу првенства. Наставак је увек тежак, јер већ после првих неколико утакмица може много тога да се закључи. Објективно, овај тим је и јесенас требало да има више бодова, да буде боље пласиран, али ако се све постави на право место сматрам да је реално да Колубара буде у групи клубова који ће се нађу у плеј-офу-каже Петар Ђинђић, помоћни тренер Лазаревчана.
Реч-две о првом ривалу на старту другог дела трке за бодове.

– „Мајстори“ су увек играли добар фудбал, имали су и они промене у играчком кадру, тако да смо свесни да је пред нама дуел од изузетног знача. Оно што је посебно битно, јесте то да нас никако не сме заварати тренутни пласман Радничког. Шта више, у меч морамо да уђемо као да играмо против водећег тима на табели- јасан је Ђинђић.
Колубара се тренутно налази на деветој позицији са 25 освојених бодова.
Утакмица Раднички (НБ) – Колубара игра се у суботу од 13 часова на стадиону Бежаније.
„Рудари“, срећно!

 


 

Scroll to Top