ПЕТИ МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР „ВИДОВДАН 2023“ У ОРГАНИЗАЦИЈИ АКАДЕМИЈЕ ФУДБАЛА ЛАЗАРЕВАЦ

 

После недавно прослављеног петог рођендана Академија фудбала Лазаревац, наставља са планираним активностима. На реду је организација Петог међународног турнира „Видовдан 2023“ који ће се одржати нагредног викенда (субота, 17,јун), од 9 до 21 часа на терену са вештачком подлогом ФСОЛ. Ове године за трофеје и бројна друга признања, надметаће се дечаци рођени 2014. и 2015. године.
Поред домаћина Академије фудбала Лазаревац, у конкуренцији малишана рођених 2014. године играће Вождовац, ДИФ (Косовска Митровица), Илићка (Брчко) и Јединство из Уба. Док ће се у генерацији играча 2015. годиште надметати: Академија фудбала Дуљај (Топола), Колубара, Раднички 1923 (Крагујевац), Мачва (Шабац) и Кикер (Краљево).
– Посебно нам је задовољство што ћемо и ове године угостити спортске поријатеље из Београда, Шапца, Краљева, Крагујевца, Тополе, а посебно дечаке из косовске Митровице и Брчког. Захвалност дугујемо и бројним спонзорима који су помогли оргназицаију турнира и верујемо да ће целодневно такмичерње да испрати и велики број навијача – казао је Зоран Стојисављевић, први човек Академије фудбала Лазаревац.
По завршетку турнира уследиће додела признања најбољим екипа и појеединцима.
На крају треба истаћи да је ово један од ретких турнира на којем учесници не плаћају котизацију, као и то да су домаћини обезбедили освежење, сендвиче и посластице за све учеснике турнира.

 


 

Scroll to Top