ОФК БОРАЦ ИЗ АРАПОВЦА ОРГАНИЗУЈЕ ШЕСТИ „ВИДОВДАНСКИ ТУРНИР“ У МАЛОМ ФУДБАЛУ

 

Док лопта на великим теренима мирује, летње дане бројни клубови и организације користе за реализацију турнира у малом фудбалу. Већ шесту годину ОФК Борац из Араповца, члан Општинске лиге ФСО Лазаревац, више је него успешан домаћин скупа мајстора магичне игре на „петопарцу“. По традицији, у центру овог питомог места, на терену за мали фудбал, поред бројних екипа окупља се и велики број гледалаца, што самом турниру даје посебну драж. Тако ће да буде и овога јуна.
У Араповцу ће 22.јуна почети шести „Видовдански турнир“ и већ сада је извесно да ће учешће да узме велики број екипа, не само из из Лазаревца и околних места, већ и из Аранђеловца, Барајева, Уба, Лајковца… Организатори су припоремили и богат програм, а организацију турнира су помогли бројни спонзори и пријатељи турнира. Разумљиво, на завршној вечери биће уручене награде екипама за пласман, али по речима водећих људи ОФК Борца, биће и других изненађења.
– Традицију настављамо са циљем да из године у годину турнир буде још посећенији. Захвални смо свима који су на било који начин стали нуз нас у помогли нам да будемо добри организатори. Позиван љубитеље ,малог фудбала да буду наши гости и уживају у добрим утакмицама, које су по обичају одувек била права посластица за присутне – рекао је Игор Аврамовић, члан руководства клуба из Араповца и један од организатора поменутог турнира.
Лопта може да крене са центра!

 


 

Scroll to Top