ОДРЖАНА СЕДНИЦА ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФСОЛ: ОД ЈЕСЕНИ ПРВА И ДРУГА ОПШТИНСКА ЛИГА

 

Одржана је 3. Седница Извршног одбора Фудбалског савеза општине Лазаревац. Поред усвајања записника са претходне седнице ИО, као и са састанка Одбора за хитна питања, пред члановима ИО ФСОЛ нашле су се теме које се односе на наредну такмичарску сезону.
Донета је одлука о систему такмичења и саставу општинских лига сениора за такмичарску 2023/24.годину. Од јесени ФСО Лазаревац ће имати Прву општинску лигу и Другу општинску лигу.
Када је реч о Календару такмичења првенство Прве општинске лиге почеће 9.септембра, а последње јесење коло у овом рангу планирано је за 2.новембар. Првенство Друге општинске лиге почеће 16.септембра, а последње коло првог дела сезоне одиграће се 28.октобра.
Одлучено је да се на наредној седници донесе коначна одлука о саставу лига млађих категорија, са обзиром на чињеницу да рок за пријављивање истиче 15.августа.
Усвојен је калнедар за Куп Србије на територији Фудбалског савеза општине Лазаревац. Познато је да су у обавези да у овом такмичењу учествују клубови Прве „Б“ београдске лиге, па ће накнадно да буде упућен позив заинтересованим клубовима Прве и Друге општинске лиге.
На састанку су једногласно усвојене листе судија, делегата-инструктора и делегата-спортских радника за лиге под ингеренцијом ФСОЛ.
Извршни одбор је верификовао Одлуку о пријему новог клуба у чланство ФСОЛ и то ФК „Борац 1966“ из Лазаревца и на захтев истог, примњен је у такмичење Друге општинске лиге.
Под темом „разно“ председник Марко Ранковић, је упознао чланове Извршног одбора о активностима између две седнице и том прилоком истако да су клубовима Општинске лиге уручене фудбалске лопте, а да су неки од клубова добили и друге врсте помоћи у спортској опреми, мрежама и другим реквизитима и да ће се са том праксом наставити и у периоду који следи.

 


 

Scroll to Top