ОФК БУДУЋНОСТ ИЗ ДУДОВИЦЕ ПОБЕДНИК МЕМОРИЈАЛА „МИЛАН И ПРЕДРАГ СИМИЋ“ У РУДОВЦИМА

 

Тријумфом ОФК Будућности из Дудовице, протеклог викенда у Рудовцима, завршен је традиционални Меморијални турнир „Милан и Предраг Симић“ који се организује у част легенди Радничког. Ове године поред домаћег клуба, учешће су узеле екипе Шумадије из Аранђеловца, ОФК Будућности из Дудовице и Равна гора из Барајева.
У полуфиналним дуелима Раднички је победио Шумадију из Аранђеловца са 5:3, док је у другом мечу ОФК Будућност савладала ривала из Барајева после бољег извођења пенала (4:2), јер у регуларном току није било победника (2:2).
Пре финала у утакмици за треће место, Шумадија и Равна гора одиграли су нерешено (0:0), па је на „пенал рулету“ клуб крај Букуље био успешнији и славио са 5:4.
Финале је донело одличну утакмицу, доста шанси, а на крају нови зонаш из Дудовице савладао је домаћина турнира  са 2:0.
Победнички пехар уручила је Катарина Симић, ћерка Предрага Симића.


Проглашени су и најбољи појединци овогодишње турнира. Трофеј за најбољег играча припао је Угљеши Белаћевићу (Раднички), први стрелац је Младен Митровић (Раднички), а за најбољег голмана проглашен је Урош Тешић, чувар мреже ОФК Будућности, док је његов клупски друг Николај Максимовић одлуком жирија изабран за најбољег младог играча.

 


 

Scroll to Top