НАСТАВЉА СЕ ПРВЕНСТВО У ЛИГАМА ФС БЕОГРАДА

 

После српсколигаша који су премијерну рунду пролећног дела првенства одрадили за викенд иза нас, наредне суботе и недеље на терен ће и клубови Београдске зоне и Прве „Б“ београдске лиге којој припадају тимови са подручја Лазаревца. У најкраћем, лазаревачки Борац и Ушће Нови Београд из Степојевца индетичним минималцем (1:0) отворили су поролећну етапу. Лазаревчани су славили ну Сурчину против Јединства, док се наследник Степојевац Ваге испрсио на гостовању у Кумодражу против екипе Торлака. Са ова три бода српсколигаши са нашег подручја као да наговештавају берићетније пролеће које би требало да им донесе опстанак у трећелигашком рангу.
Када је реч о Београдској зони, Напредак из Медошевца је једини представник ФСО Лазаревца. У првом колу наставка трке за бодове клуб са „театра снова“ на домаћерм терену дочекују састав ГСП Полет Дорћола, једног од главних кандидата за улазак у Српску лигу.
Коначно, на терен ће и „прволигаши“. Већ у уводних деведесет минута очекује нас комшијски дерби. У Шопићу ће копља да укрсте домаћа Шумадија и увек неугодни Раднички из Рудоваца. И једни и други су се квалитетно појачали, па се са разлогом очекује занимљив и до краја неизвестан дуел на терену крај Ибарске магистрале.
ОФК Будућност из Дудовице се такође силно појачала у намери да се домогне Београдске зоне. Изабраницима тренера Бранка Ашковића, обреновачко насеље Ројковац и истоимени ривал су прва препрека.
Турбина из Вреоца ће у пролећни поход на бодове да крене из обреновачког атара. Популарне „турбосе“ очекује гостовање фењерашу из Великог Поља, екипи Омладинца

 


 

Scroll to Top