ЛАЗАРЕВАЧКЕ СУДИЈЕ УЧЕСТВОВАЛЕ НА ХУМАНИТАРНОМ ТУРНИРУ У ВАЉЕВУ

 

Селекција фудбалских судија Лазаревца, протеклог викенда учествовала је на Хуманитарном турниру у Ваљеву и тако се прикључила колегама из 21 града, који су били део манифестације са које је су прикупљена средства уплаћења за трошкове лечења Миливоја и Јасне Марковић, оца и ћерке из Доње Буковице, који се боре са опаком болешћу. Иначе, састав СОС ФСОЛ био је уз судије из Руме једини који није са подручја ФС Западне Србије.
Када се погледа из угла резултата, лазаревачки делиоци правде нису разочарали. У групи су остварили победу над колегама из Кнића (3:1), али су у другом мечу поклекли пред Чачанима (0:1), и због слабије гол разлике нису успели да се пласирају у елиминациону рунду. На крају победник је била селекција Крагујевца, други је тим из Чачка док је утешно треће место припало судијама из Љига.
– Радо смо прихватиули позив колега из Ваљева и били део ове посебне манифестације, која је имала и хуманитарни карактер. Била је то прилика да се поред игре и дружимо, јер смо били у прилици да се сретнемо са некима са којима смо заједно делили правду, а фудбалске и судијске теме су биле неисцрпне. На крају и резултат, који није био у првом плану, оцењујемо као солидан – истакао је Влада Ђорђевић, председник Струковне организације судија ФСО Лазаревац.
СОС ФСО Лазаревац је могао да се похвали и податком да је у својим редовима имао и две припаднице нежнијег пола. Млада и талентована Ђурђина Пиштињат је са колегом Михаилом Радоичићем бринула о мрежи, док је нешто искуснија Јована Коички, због повреде била спречена да истрчи на паркет, али је била део стручног штаба.
Лазаревчани су на овом турниру играли у саставу: Ђурђина Пиштињат, Михаило Радоичић,Лазар Миловановић, Александар Ђорђевић, Димитрије Марковић, Милош Павлолвић, Марко Мартиновић, Коста Митровић, Иван Панић и Мартин Радивојевић.
У стручном штабу поред председника Владе Ђорђевића били су тренери Бојан Спасић и Јована Коички, док је тим-менаџер био Миодраг Пиштињат.

Scroll to Top