КОЛУБАРА У ИЗМЕЊЕНОМ САСТАВУ ПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ ЗА ПРОЛЕЋНИУ СЕЗОНУ

 

Кратка зимска пауза је иза фудбалера Колубаре који су почели припреме за наставак првенства Суперлиге Србије. Чињеница да ће други део трке за бодове да уследи као никада раније до сада (4.  фебруар), био је сасвим довољан повод да Лазаревчани крену у прикупљање снаге за нема сумње, изузетно напорну пролећну сезону.
На првом тренингу, било је приметно да су „рудари“ задржали окосницу тима, али и да је неколико првотимаца добило одрешене руке у избору нове средине. Исписнице су већ узели: Ђуричковић, Цветојевић, Тумбас, Андрић, Делевић, Петронијевић…
Званично, прелазни рок почиње 16.јануара, али је Колубара већ ангажовала двојицу играча. Ново-старо лице је Срђан Кочић који се на Градски стадион враћа из крушевачког Напретка. Са њим у пакетку стигао је и Марко Мркић.


– Пред нама је доста искушења и верујемо да ћемо се успешно припремити за обавезе које нас очекују. Слика око играчког кадра ће тек да се комплетира, а када већ говоримо о томе, неопходно је да што је могуће пре ангажујемо по неколико фудбалера на више позиција у тиму – казао је пре изласка на терен Верољуб Дуканац, шеф стручног штаба зелено-црних.
До одласка на припреме које ће се реализовати у Словенији, Колубару очекују и две контролне утакмице. Ривали су лучнска Младост (30. децембар) и Металац (4. јануар).

 


„РУМЕНИ“ СТОЈАНОВИЋ

ПРВИ АСИСТЕНТ

 

Руководство лазаревачког суперлигаша одлучило је да ове зиме у своје редове врати бившeг фудбалера Колубаре. Реч је о Зорану Стојановићу, искусном тренеру који ће да буде први асистент тренеру Дуканцу. Популарни „Румени“ је носио дрес „рудара“ и био део сјајног тима који је под тренерском палицом Микија Ивановића, изборио пласман у тадашњу Другу лигу.
Био је то састав који са поштовањем и данас изговарају љубитељи фудбала у Лазаревцу: Радовановић, Живковић, Миловановић, Дуљај, Макарин, Стојановић, Ристић, Куртовић, Козић, Алфиревић, Ловрић, Недић, Јовановић, Дуканац, Анђелковић, Дукић, Рајић, Радовановић, Бошковић, С. Петровић, и Бранковић.

 

Scroll to Top