МИЛОШ МИРКОВИЋ ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР ФС БЕОГРАДА ПОСЕТИО НАШ САВЕЗ

 

Генерални секретар Фудбалског савеза Београда Милош Мирковић, био је у радној посети Фудбалском савезу општине Лазаревац. Првог административца најбројније спортске породице у нашем главном граду угостили су председник ФСОЛ Марко Ранковић, секретар Милоје Радичевић и стручна сарадница Ана Јовић. Мирковић је могао да се увери како и у којим условима функцинише ФСОЛ, али и да кроз разговор упозна челнике савеза са плановима који се односе на наредни период. Том приликом, генерални секретар ФСБ је изразио задовољство посетом и изразио очекивања да оваквих и сличних састанака треба да буде још више.
– Са задовољством сам прихватио позив челника ФСО Лазаревца да се нађемо и да кроз један отворен разговор причамо о свим темама које су нам заједничке. Моја жеља је да овакве састанке у будућности практикујемо и у ФС Београда, али и у другим приградским савезима. Хоћу да се уверим у стање на терену и да ојачамо наше везе које увек морају да буду у интересу фудбала – рекао је Милош Мирковић.
Ни Марко Ранковић, први човек ФСО Лазаревца није крио задовољством посетом челника ФСБ.
– Драго ми је што је господ Милош Мирковић дошао у наш савез и наш град. Лазаревац је увек имао значајно место када је реч о фудбалу на нивоу ФСБ и желимо да у наредном периоду буде тако. Спремни смо да прихватимо сваке нове предлоге и да учествујемо и њиховој реализацији. Само заједничким снагама и одговорним приступом можемо да учинимо корист за фудбал – нагласио је Ранковић.

 


ОПШТИНСКИ САВЕЗИ ЗА ИСТИМ СТОЛОМ

 

После посете ФСО Лазаревца, на иницијативу нашег савеза, одржан је заједнички радни састанак на којем су присуствовали и водећи људи општинских савеза са подручја Београда. Обреновац су представљали председник Бранко Безаревић и секретар Ненад Станојевић, Гроцку председник Иван Николић и секретарица Живка Комленац Ђорђевић, Младеновац секретар Милош Берисавац и Сопот секретар Александар Сарић.
Као по обичају доминирале су теме везане за пролећни део сезоне, али и за прелазни рок, суђење, активности тренера…

 


 

 

Scroll to Top