ЛАЗАРЕВАЧКЕ СУДИЈЕ И ОВЕ ГОДИНЕ УЧЕСНИЦИ ХУМАНИТАРНОГ ТУРНИРА У ВАЉЕВУ

 

Фудбалске судије Лазаревца и овог децембра учествоваће на хуманитарном турниру који организује Струковна организација судија града Ваљева. Такмичење ће се одржати 10. децембра, а учешће је узело 24 екипе судија са подручја Србије. Лазаревачки делиоци правде ће представљати београдски регион, а колеге из Руме Војводину, све остале екипе су са територији ФС западне Србије.
– Са задовољством смо прихватили позив колега и спортских пријатеља из Ваљева и бићемо део ове манифестације која  полако али сигурно прераста у традицију. Када се нешто у свом називу носи реч хуманитарно, онда је јасно да резултат није у првом плану. Као и на претходном турниру, желимо да достојно репрезентујемо нашу струковну организацију, Фудбалски савез општине Лазаревац и наш град – рекао је Влада Ђорђевић, председник Струковне организације судија ФСОЛ.
Колико су лазаревачке фудбалске судије озбиљно схватили наредно такмичење, говори и податак да су већ почели и припреме. Ако се има на уму да међу делиоцима правде има и још активних играча, онда треба веровати да ни резултат неће изостати.

 


 

Scroll to Top