ЛАЗАРЕВАЧКЕ СУДИЈЕ БИЛЕ ДЕО ХУМАНИТАРНОГ ТУРНИРА У ВАЉЕВУ

 

Ваљево је и овог 10.децембра било домаћин Хуманитарног турнира у малом фудбалу који је организовала Струковна организација фудбалских судија града на Колубари. Судије из Лазаревца су достојно репрезентовале наш савез и град, а заједно са колегама из Обреновца и регион Београда. Учешће је узео 27 екипа састављених од судија из целе Србије. Ниш је представљао ФСРиС, док су Војводину чинили арбитри из Сремске Митровице, Рума -Ириг и Зрењанин. Све остале екипе биле су са подручја ФС региона западне Србије.


Селекција СОС Лазаревац била је у групи са колегама из Крагујевца и Обреновца. Управо у дуелима са прошлогодишњим победником турнира и комшијама, лазаревачки делиоци правде су приказали квалитет и са две победе од 2:1 заслужен стигли до првог места у групи  пласмана у осмину финала.
И дуел за пролаз у четвртфинале је одлично почео, али је после вођства од 1:0 дошло до неколико киксева, и пропуштених прилика, што је ривал из Зрењанина знао да казни и заслужено стигне до победе од 4:1.
Селекцију лазаревачких судија на овогодишњем турниру представљали су: Душан Коички, Никола Мићић, Милош Павловић, Богдан  Љубојевић, Александар Ђорђевић, Иван Панић, Мартин Радивојевић, Иван Госпавић и Лазар Миловановић. Стручни штаб су чинили: Влада Ђорђевић, Јована Коички и Момчило Делић.
Иначе, ваља истаћи да је победник овогодишњег турнира екипа Лознице које је у финалној утакмици савладала колеге из Аранђеловца. Треће место освојио је Шабац.

 


ЂОРЂЕВИЋ ПРИМИО ЗАХВАЛНИЦУ
Пре почетка такмичења домаћини су организовали свечано отварање и том приликом заслужнима што овај турнир прераста у традицију уручили захвалнице и пригодне поклоне.
Признање испред Струковне организације судија ФСО Лазаревца примо је Влада Ђорђевић, председник лазаревачких фудбалских судија.

 


 

Scroll to Top