ЛАЗАРЕВАЧКИМ КЛУБОВИМА ДОДЕЉЕНА СПОРТСКА ОПРЕМА

На иницијативу Фудбалског савеза општине Лазаревац, а уз подршку Фудбалског савеза Србије и Градске општине Лазаревац, клубовима нашег савеза, додељена је спортска опрема у виду комплета дресова и фудбалских лопти. На свечаности која је одржана у лазаревачком ресторану „Ла апетити“ били су присутни представници свих клубова, председник ГО Лазаревац Бојан Стевић са најближим сарадницима, као и руководство ФСОЛ.


Уз речи добродошлице и уз констатацију да је ова додела помоћи клубова, наставак традиције и знак успешне сарадње са клубовима, председник ФСО Лазаревац Марко Ранковић је рекао:
– Жеља нашег савеза је била да доделимо помоћ свим клубовима и да се на тај начин захвалимо што сте имали изузетно сарадњу са ФСОЛ у години на измаку. Циљ смо остварили захваљујући највише разумевању и пуној подршци руководства ФСС које нам је доделило спортску опрему, a Градска општина Лазаревац лопте. Председник Бојан Стевић и у протеклом периоду био уз савез, а самим тим и уз клубове. Дугујемо му велику захвалност за то.
Први човек Општине је напоменуо да је у протеклом периоду урађено много тога на пољу инфраструктуре у појединим клубовима, а да је у плану да се нова градилишта реализују у још неколико места.


– Имамо у плану израду још једног терена са вештачком подлогом, а ускоро ћемо изабрати и локацију. После Рудоваца, Крушевице и Лукавице, хоћемо да помогнемо и да Шопић, Трбушница, Врбовно, Дудовица, Брајковац добио још бољи комфор. Вама желим да у наредној години будете успешни на терену и ван њега – нагласио је Бојан Стевић, председник ГО Лазаревац.

 


 

Scroll to Top