КОЛУБАРА ЗИМУЈЕ НА ДЕСЕТОМ МЕСТУ

 

Поразом у последњем јесењем колу (пето пролећно) од Јединства из Уба на домаћем терену (1:3), фудбалери Колубаре су ставили тачку на не баш сјајно издање у претходних двадесет кола. Лазаревчани су пре старта првенства словили за једног од главних кандидата за највиши пласман, али неколико киксева, пре свега на домаћем терену (Металац, Младост ГАТ, Слобода, Раднички СМ и сада Јединство), учинили су то да зелено-црни са 25 бодова освоје тек десето месту на којем ће провести зимски одмор.
Када је реч о дуелу са комшијама из Тамнаве, Колубара је добо ушла у утакмицу и успела да први део реши у своју корист. Ипак, у раној фази другог полувремена, гости су са три брза гола успели да направе потпуни преокрет и на крају стигну до заслужене победе.
Можда пауза за лазаревачког прволигаша долази у правом тренутку и она ће вероватно послужити за престројавање, а када се то каже, онда се углавном мисли на играчки кадар. Руку на срце, по мишљењу многих „рудари“ имају квалитетан састав, скуп искусних играча, али је колектив подбацио, што на крају говори и пласман односно освојени бодови.
У првом пролећном колу Колубару очекује гостовање на Новом Београду, где ће ривал да јој буде екипа Радничког.

 


 

Scroll to Top