КОЛУБАРИНЕ ДАМЕ СЛАВИЛЕ У ДЕРБИЈУ КОЛА

 

На крилима сјајне Сандре Милојевић и стрелца јединог гола Тамаре Перлинац, фудбалерке Колубаре су у дербију 8. кола на домаћем терену савладале до ове рунде водећи Раднички 1923  из Крагујевца. Гол који је постигнут у смирај првог полувремена, испоставило се био је довољан девојкама у зелено-црним дресовима да остваре велику победу и преузму лидерску позицију на табели Прве лиге Србије.
Меч је одигран по изузетно тешком терену Градског стадиона, где је виђена беспоштедна борба за сваку лопту, а Лазаревчанке су успеле да постигну гол који им је донео неописово славље после последњег судијског звиждука.
Нема сумње најзаслужније за освајање три бода је искусна Сандра Милојевић, голманка Колубаре која је бранила као у најбољим данима. Уз раме њој биле су Перлинац, искусне Лазаревић, Милиновић, Вејновић…Можда би још нека лопта завршила у мрежи Крагујевчанки да на голу није било сјајне Анђеле Пајевић.
У наредном колу Колубару очекује још један дерби, овога пута у Чачку против Борца, по многима, најпријатнијег изненађења досадашњег дела првенства.

 


 

Scroll to Top