КРАГУЈЕВЧАНИ КОЛУБАРУ ПОСЛАЛИ У ПЛЕЈ-АУТ

 

Коло пре заврешетка регуларног дела првенства постало је јасно да ће фудбалери Колубаре у завршници сезоне играти у плеј-ауту. Победа крагујевачког Радничког 1923 над имењаком из Ниша, одредила је смерницу зелено-црнима, који ће играти у плеј-ауту, јер без обзира на резулатете у последњем колу, Колубара има лошији међусобни скор у одосу са Крагујевчанима.
Лазаревчани ће у понедељак (18.00), у последњем 30. колу на домаћем терену да угосте Спартак из Суботице. Биће то дуел од великог значаја за оба тима. Изабраници тренера Верољуба Дуканца бу у случају победе запловили у мирне воде и практично пребринули би све бриге око опстанка. На другој страни, ривал са севера Бачке тражи бодове како би избегао селидбу у нижи ранг, али и играње у баражу за опстанак.
– Верујемо да ћемо победом ставити на тачку на регуларни део сезоне, а да ће нам та три бода омогућити да далеко растерећенији уђемо у дуеле који нас очекују у пле-ауту. Спартак је знао да буде изузетно неугодан ривал и то свакако морамо имати на уму. Ипак, квалитет је на нашој страни – рекао је Никола Васиљевић, капитен и овог пролећа један од најбољих играча Колубаре.

 


 

Scroll to Top