ФСО ОБРЕНОВАЦ ДОМАЋИН САСТАНКА ПРИГРАДСКИХ ОПШТИНСКИХ САВЕЗА

 

 

Традиционални турнир приградских општина са територије Београда ове године орджаће се 27. и 28. маја 2023. године. Тим поводом колеге из ФСО Обреновца засукале су рукаве и кренуле у припрему ове манифестације на којој се за наслов најбољег надмећу Фудбалски савези шест приградских општина: Обреновац, Лазаревац, Младеновац, Гроцка, Сопот и Барајево.
Као што обичај налаже, прво ће се одржати радни састанак на коме ће присуствовати секретари поменутих савеза. Тај скуп послужиће за техничка питања око саме организације турнира. Домаћини ће учеснике упознати са  протоколом турнира, а на састанку ће да буду одређени састави група, сатница, као и места, конкретно терени на којима ће се играти утакмице.
– Састанак ће да буде уприличен у Градској општини Обреновац где ће све учеснике да угости председник Милош Станојевић са сарадницима, а потом ћемо да утаначимо све што би требало да се дешава на теренима. Ове године смо организатори такмичења које јесте локалног карактера, али које је у претходне више од четири деценије стекло традицију и свакако спада у ред једног од најзанимљивијих на територији Београда, ако се наравно изузму лигашка такмичења. Уједно, верујемо да ћемо и ове године да будемо прави домаћини. Поред челника града Обреновца, турниру подршку пружа и ФС Београда- порука је Ненада Станојевића, секретара Фудбалског савеза општине Обреновац.
Састанак представника општинских савеза заказан је за четвртак 13. април у 10 часова у Градској општини Обреновац.
Подсетимо, победнички пехар браниће репрезентација ФСО Обреновац која је тријумфовала на претходном турниру чији је организатор био ФСО Лазаревац.

 


 

Scroll to Top