ПОРАЗ ФУДБАЛЕРКИ КОЛУБАРЕ ОД ЗЕМУНА У СЕНЦИ ПОВРЕДЕ НЕВЕНЕ МИЛАДИНОВИЋ

 

 

Фудбалерке Колубаре поражене су од Земуна (2:3) у првој утакмици 13. кола Прве лиге Србије. Реч је о дуелу који је одигран раније у односу на остале мечеве ове рунде који су на програму наредног викенда. Међутим, више од самог пораза, свима у табору лазаревачког клуба тешко је пала чињеница да се у финишу меча одиграног на Ади Циганлији, тежу повреду задобила млада Невена Миладиновић.
Поменута девојка је у једном тренутку остала да лежи, а обрзо по реакцији свих актера утакмице, било је јасно да је реч о тешкој повреди. Играчица Колубаре хитно је пребачена у болницу где јој је пружена сва неопходна помоћ и сада је очекује дужа пауза.
– Тешко ми је било шта да причам. Могу само да поручим да смо сви у клубу у шоку, играчице посебно. Сви смо уз нашу Невену и верујемо да ће снагом јаке девојке, великог борца из свега овога да изађе много јача. Изгубили смо иако смо у трци за највиши пласман, али после оваквог догађаја, једноставно, нисмо ни у прилици да размишљамо о резултату. Битно је да се наша фудбалерка што пре опорави – видно потресен причао је дан после утакмице Предраг Миловановић, „алфа и омега“ прволигаша из Лазаревца.

 


 

Scroll to Top