РАДНИЧКИ ИЗ РУДОВАЦА ПОБЕДНИК КУПА ФСС НА ТЕРИТОРИЈИ ФСО ЛАЗАРЕВАЦ

Фудбалери Радничког из Рудоваца победници су овогодишњег Купа ФСС на територији Фудбалског савеза општине Лазаревац. Изабраници тренера Ивана Каличанина, савладали су Шумадију из Шопића после бољег извођења пенала (5:3), јер је у регуларном току меч завршен нерешеним резултатом (0:0).
У чврстој и до последњег тренутка неизвесној утакмици, није било много прилика за гол, па се стекао утисак , као да су обе екипе биле сложне да се победник реши фудбалским „рулетом“.
Приликом извођења пенала више успеха имали су Рудовчани, чији стрелци су били прецизни, док је тренутак одлуке био када је Никола Недић, није реализовао пенал.
Задовољни смо што смо освојили овај пехар у једној тешкој утакмици у правој рововској борби. Честитам мојим играчима свима у клубу, као и ривалу из Шопића на приказаној игри. Овога пута одлучивала је срећа, а она је била на нашој страни – рекао је после утакмице Иван Каличанин, тренер Радничког.
Шумадија је желела трофеј, али овога пута јој се није посрећило.
Играчи Радничког су показали бољу концентрацију и ја им честитам на победи. Опет, мојим играчима не бих имао шта да замерим, борили су се, покушавали су да стигну до гола… Пенали су увек били лутрија, а овога пута више среће мали су наши спортски пријатељи из Рудоваца – искрен је Небојша Милошевић, тренер Шумадије.


По завршетку утакмице уследила је церемонија уручења пехара. Николи Перишићу, капитену победничке екипе трофеј је уручио Бојан Стевић, председник Градске општине Лазаревац, а Ненаду Лазићу, капитену Шумадије пехар је предао Марко Ранковић, председник ФСОЛ.
Иван Панић, комесар за суђење ФСОЛ уручио је судијама Мартину Радивојевићу, Николи Мићићу, Милошу Јосиповићу и Лазару Миловановићу, као и делегату Зорану Спасићу симболичне статуе као успомену на финалну утакмицу.

 


ПЛАКЕТЕ ЗАСЛУЖНИМ СПОРТСКИМ РАДНИЦИМА

 

Пред почетак утакмице Фудбалски савез општине Лазаревца, наставио је праксу уручења признања заслужним спортским радницима.
Влада Ђорђевић, члан ИО ФСОЛ и први човек Судијске организације доделио је постхумно плакету Момчилу Моши Ранковићу, дугогодишњем челнику Слободе из Стубице који нас је ове године изненада напустио. У име породице признање је примио његов син Миша.
Небојши Обрадовићу, припала је плакета за животно дело коју му је уручио делегат Зоран Спасић.
Плакета за животно дело биће накнадно уручена некадашњем фудбалском судији Душану Ђукелићу, који из оправданих разлога није могао да се појави на додели признања.

 


 

Scroll to Top