КОЛУБАРИНА „КЛАСА 2013“ БЛИСТАЛА НА НЕДАВНОМ ТУРНИРУ НА ЗЛАТИБОРУ

 

Малишани из Колубаре, дечаци рођени 2013. године, остварили су запажен резултат на недавном завршеном „Првомајском турниру“ који је одржан на Златибору.
Предвођене тренерима Бојаном Каличанином и Владаном Радојевићем, наде зелено-црних су освојиле друго место у свом узрасту, а да је било мало више спортске среће, вероватно би и победнички пехар завршио у Лазаревцу. Али, ни то није умањило задовољство у експедицији малих „рудара“.
Ниска успеха почела је да се прави победом над екипом 33 из Пробоја када су дечаци Колубаре остварили победу резултатом 3:2. У другој утакмици побеђена је Младост (Гацко) 6:0, а онда и Иларион из Подгорица са убедљивих 6:0.
Квалитет малишана из Лазаревца, посебно долази до изражаја у мечевима елиминационе фазе. У осмини финала на колена је бачен ривал из Крагујевца екипа Олимп резултатом 1:0, а у узбудљивом мечу четвртфинала и квалитетан састав Земуна са 2:1.
Полуфинална утакмица била је посебно узбудљива. После регуларног дела меча Колубара – Јагодина, није било победника (0:0), па се питање финалисте решавало извођењем пенала. Лазаревчани су били бољи па су славили са 5:4.
Уследило је финале где поправног није било. И поред сјајне партије Колубарине наде су поражене резултатом 2:1, што није могло да поквари расположење и успех у претходним дуелима.
Боје Колубаре бранили су: Лазар Припунић, Михајло Салетовић, Анђело Митровић, Теодор Чумић, Мијат Пауновић, Петар Марковић, Вук Ранковић, Богдан Јовановић, Алекса Радовановић, Вук Стефановић, Петар Рашић, Огњен Гавриловић, Богдан Марковић и Лазар Стојановић

Scroll to Top