ПЕТКА СТВОРИЛА ИНФРАСТРУКТУРУ НА КОЈОЈ МОГУ ДА ЈОЈ ПОЗАВИДЕ КЛУБОВИ ИЗ МНОГО ВИШИХ РАНГОВА

 

Слика кажу, говори боље од хиљаду речи. А, фотографије из Петке то и потврђују. Пролећни део сезоне у Првој општинској лиги љубитељи фудбала у овом лазаревачком приградском насељу, дочекали су у потпуно другачијем, лепшем и модернијем амбијенту. Све на стадиону Св. „Петка“ делује умивено.
Водећи људи малог клуба богате традиције, у протеклом периоду много су урадили на побољшању инфраструктуре. Она је данас таква, да Петки могу да позавиде и клубови из много виши рангова.


– Има још неких ситница које треба да се ураде, па ће слика да буде и још лепша. Хвала пријатељима клуба, свима који су нам помогли и пружили подршку. Захвалност дугујемо и Градској општини Лазаревац, председнику Бојану Стевићу – истиче Ђорђе Радоњић, први оперативац „зелено-белих“.
Поред свлачионица у склопу клупске граде сада је опремљен кафе бар, свечана ложа… Посебан новитет је наткривена трибина са око 200 столица. Поглед на терен доминира. Травната површина просто – блиста.
– Посебно нам импонује када на нашем терену тренирају фудбалери Колубаре, јер смо у позицији да им пружимо максималне услове. – додао је Радоњић.
На утакмици Петка – Шумадинац присутан је био и Бојан Стевић, председник Градске општине Лазаревац.


– Било ми је задовољство да са сарадницима гледам утакмицу и уверим се у све што су људи из клуба урадили. Мислим да Петка сада има услове да игра у вишем рангу. Градска општина ће наставити да пружа подршку клубовима и у наредном периоду – рекао је Стевић.

 


 

Scroll to Top