ФС БЕОГРАДА СВЕЧАНИМ КОКТЕЛОМ ИСПРАТИО СТАРУ И КРЕНУО У СУСРЕТ НОВОЈ ГОДИНИ

 

 

Фудбалски савез Београда свечаним коктелом испратио је стару и кренуо у сусрет Новој 2023. години. Онако како долекује најбројнијој спортској фамилији у српској престоници, организован је скуп у предивном амбијенту ресторана „Евент“ у склопу Тржног центра „Стадион“ на Вождовцу. Председник ФСБ Марко Здравковић, генерални секретар Милош Мирковић, као и запослени у београдској кући фудбала, били су сјајни домаћини, бројним представницима клубова, гостима из регионалних савеза Војводине, западне и источне Србије, затим представницима ФС Србије, делегацијама општинских фудбалских савеза Лазаревца, Обреновца, Младеновца, Сопота и Гроцке, тренерима, судијама, комесарима, пријатељима савеза и медијима.
Програм је отворио Душко Милановић ПР ФСБ, после чега су за говорницу излазили председник Марко Здравковић, први човек ФСБ и Јован Шурбатовић, први оперативац ФСС.


– Овај скуп треба да нам послужи да се још више зближимо, дружимо, али и да сумирамо све оно што смо урадили у години која одлази у прошлост, а прилика је да говоримо и о наредним активностима. Покушаћемо да и у наредном периоду будемо успешни, а у плану су и бројни пројекти. Свакако да ће један од њих да буде и одлука да установимо награду која ће да носи име по легендарном Илији Петковићу, прослављеном фудбалеру, тренеру и бившем председнику нашег савеза. Желим вам све најлепше у новој години, доста здравља спортског и личног успеха – нагласио је Здравковић.

У сличном тону присутнима се обратио и Јован Шурбатовић, генерални секретар Фудбаслског савеза Србије.
– Овде се увек осећам као домаћин, јер ФСБ је моја друга кућа. Поздрављам одлуку руководства да организује једно овакво дружење, а посебно одлуку да се установи награда у част нашег Петка. ФСС ће не само подржати ту иницијативу, већ ће свакако и помоћи у њеној реализацији. Желим вам све најбоље и да већ од 10. јануара кренемо у нове послове и верујем успехе – поручио је Шурбатовић.
Коктелу су присуствовали чланови Извршног одбора ФСБ, у делегацији ФСС поред Јована Шурбатовића били су и Стеван Дика Стојановић, директор „А“ репрезентације, Дејан Делевић први човек Организације фудбалских судија ФСС, Ивица Краљ испред ФК Партизан…
Делегацију ФСОЛ чинили су председник Марко Ранковић, секретар Милоје Радичевић, стручни сарадник Ана Јовић, представници клубова Слободан Макић (Борац), Миломир Милошевић (ОФК Будућност) и Ненад Пауновић (ТЕК Слога).

 


 

Scroll to Top