ЗОНАШ ИЗ ДУДОВИЦЕ ПОБЕДИО РАД НА БАЊИЦИ И ПЛАСИРАО СЕ У 1/8 ФИНАЛА КУПА СРБИЈЕ НА ПОДРУЧЈУ ФСБ

 

Победнички низ се наставља. Фудбалери ОФК Будућности из Дудовице изборили су пласман у осмину финала Купа Србије на подручју ФС Београда, пошто су на Бањици савладали српсколигаша екипу Рада резултатом 2:1! На тај начин, зонаш са Ибарске магистрале отвара ново поглавље у клупској историји, јер ако се изузме улазак у Београдску зону, црвено-плави корачају и ка великом остварењу и у некада најмасовнијем такмичењу.
„Грађевинари“ су словили за фаворита, како због ранга у којем тренутно играју, тако и због домаћег терена. Али, очигледно, име, реноме и богата традиција некадашњег члана елите са Бањице, била је довољан мотив за изабранике тренера Драгана Грчића, да прикажу добру партију и стигну до велике победе.


Голове за ОФК Будућност постигли су Михаило Ђорђевић и Никола Шакић.
Клуб из Дудовице и Ушће Нови Београд из Степојевца, настављају такмичење у Купу Србије на подручју ФСБ, јер су црвено-бели били бољи од Равне горе после бољег извођења пенала (7:6), пошто је после 90 минута игре било нерешено – 1:1

Трећи представник ФСО Лазаревца екипа Шушњара 1977 поражен на домаћем терену од БАСК ТЕК. У регуларном делу утакмице било је нерешено (2:2), али су гости са Цареве ћуприје били бољи приликом извођења пенала (7:6).

 


 

Scroll to Top