ВУКАШИН РАДОСАВЉЕВИЋ КОЛУБАРИН ВУНДЕРКИНД!

Протекли спортски викенд у Лазаревцу обележило је гостовање фудбалера Црвене звезде. Фаворит је како се и очекивало победио (2:0). Поред резултата, остаће уписано да је Градски стадион био испуњен до последњег места. Па ипак, поред наведених података, један ће свакако посебно да се памти. Највише ће да буде урезан у сећењу једног голобрадог дечака. Његово име је  Вукашин Радосављевић!
Тренер Колубаре Верољуб Дуканац. одлучио је да у 89.минуту на терен пошаље талентованог дечака који је заменио Немању Милојевића. Тих неколико минута проведених у игри и то ни мање ни више него на утакмици са најтрофејнијим српским клубом, Вукашин ће без сумње, памтити до краја живота. И не само он, већ и његова породица, другари из школе, пријатељи, комшије… На сцену је изашао Колубарин вукндеркинд.
Вукашин је управо у дресу „рудара“ направио прве фудбалске кораке. У његовом радном картону пише да је први пут регистрован за  Колубару 2015.године. Рођен је 19.јануара 2006.године. Данас је члан кадетског тима Колубаре, али игра и за две године старују селекцију клуба из Лазаревца. Често га ословљавају са „мали из Лукавице“.
– Вуле је у нашем клубу од малих ногу. Смем да кажем да је проходао са лоптом у Колубари. Његово таленат је брзо примећен, а кроз тренинге и утакмице показао је да је будућност Колубаре. Ово је само почетак. Очекјемо да направи много у каријери. Време ради за њега – каже Верољуб Дуканац, шеф струке лазаревачког суперлигаша, који је овог дечака тренирао и у млађим селекцијама Колубаре.
Одмах по завршетку утакмице са Црвеном звездом, на друштвеним мрежама појавиле су се фотографије, заправо снимци на којима се види моменат када Вукашин Радосављевић улази у игру. Храбро, одважно, мотивисано… Уследили су аплаузи. И нема сумње, њих ће тек да буде. Време ради за Вукашина.

 


И СЕЛЕКТОРИ ПРАТЕ НАДУ „РУДАРА“

 

Да је пред Вукашином Радосављевићем лепа перспектива, може да послужи и податак да је талентовани играч Колубаре и на списковима млађих репрезентативних селекција Београда и Србије. То би морало само да буде мотив више да настави са усавршавањем. Иначе, млади везиста је носилац игре у кадетском тиму Колубаре, а поред тога што је доминатан на терену и ван њега оставља упечатљив утисак, пре свега, примерним понашањем, односом према дресу који носи, али и бројним саиграчима и пријатељима.

 


 

Scroll to Top