ВАЖНО САОПШТЕЊЕ ЗА КЛУБОВЕ СА ПОДРУЧЈА ФС БЕОГРАДА

На адресу Секретаријата за спорт и омладину стигло је обавештење из Министарства унутрашњих послова (Дирекција полиције), Управе саобраћајне полиције, које је прослеђено и Фудбалском савезу Београда, а које се односи на Правилник о начину обављања организованог превоза деце. Како се овај став односи и на фудбалске клубове, обавештење преносимо у целости:

Поштовани,

Молимо Вас и подсећамо на обавезу члана 2 . Правилника о начину обављања организованог превоза деце („Служвени  гласник РС“ бр52/19,61/19.

Потребно је обавестити све спортске клубова на територији града Београда да су дужни по члану 9. Правилника о начину обавељања организованог превоза деце да најкасније року од 48 чаова пре отпочињања превоза доставе Захтев за преглед аутобуса приликом организованог превоза деце  Управи саобраћајне полиције , ПУ за град Београд на мејл адресу: usppubgd@mup.gov.rs или лично предају захтев писарници Управ саобраћајне полиције, ПУ за град Београд, у улици Љермонтовој 12а, како би полицијки службеници предузели мере из своје надлежности и извршили преглед (проверу возилаи возача).

Scroll to Top