ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ФС БЕОГРАДА

На недавно одржаним изборима Фудбалски савез Београда добио је ново руководство. Марко Здравковић у наредном периоду од четири године биће председник најбројније спортске породице у српској престоници. Младог, али већ доказаног фудбалског радника који је последњих неколико година много урадио на афирмацији Вождовца, данас стабилног суперлигаша, предложио је ФСО Обреновца, а делегати Скупштине ФСБ су то прихватили подизањем руку. Здравковићу је подршку дало 34 од 39 делегата колико броји Скупштина ФС Београда.
На почетку Скупштине представник Црвене звезде Горан Негић, пренео је став клуба из Љутице Богдана да се избори одложе за седам дана, али тај предлог није прихваћен после чега је Недић напустио седницу.
Одмах после именовања за челног човека београдске куће фудбала, нови председник Марко Здравковић, одржао је и састанак Извршног одбора. Главна тема био је избор генералног секретара. Одлучено је да досадашњег првог оперативца Мирослава Стојановића, на тој функцији наследи Милош Мирковић.

ПОЧЕТАК: Новоизабрано руководство ФСБ на првој седници ИО                         ФОТО: ФСБ


Марко Ранковић у Извршном одбору

Одмах после избора за председника, нови први човек ФСБ изабрао је Извршни одбор. Поред председника Марка Здравковића, потпредседници су: Дарко Рамовш, Дијана Петровић Ђорђевић, док су чланови: Марко Ранковић, Ненад Станојевић, Бранко Бабић, Дејан Недић, Ненад Поповић, Раденко Стевовић, Владимир Дишљенковић и Стефан Бабовић.
На челу Надзорног одбора је Владимир Цветковић, док су чланови: Милан Крстић и Живка Комленац Ђорђевић.

Scroll to Top