КУП СРБИЈЕ НА ПОДРУЧЈУ ФСБ: УШЋЕ НОВИ БЕОГРАД ГОСТУЈЕ „СТУДЕНТИМА“, ОФК БУДУЋНОСТ НА БЕЖАНИЈИ

 

На реду су мечеви осмине финала Купа Србије на територији ФС Београда. Два преостала представника ФСО Лазаревца као фаворити улазе у дуеле ове рунде, али како је Куп увек било неизвесно и пре свега специфично такмичење, јасно је да и прогнозе треба ставити под знак питања.
Ушће Нови Београд из Степојевца, за ривала има такмаца из српсколигашког друштва, па је пред некадашњим „градитељима“ тежак испит у дуелу са Студентским градом. Гледано на основу тренутног учинка у Српској лиги – Београд, и поред чињенице да играју на трави ривала, Ушће Нови Београд има улогу благог фаворита. Како и домаћин у предстојећих 90 минута није без амбиција, јасно је зашто може да се очекује занимљива и неизвесна утакмица.
На другој страни, зонаш из Дудовице одлази на мегдан Бежанији, тренутном лидеру Прве „А“ београдске лиге. Црвено-плави су у претходној рунди елиминисали бившег члана највишег ранга, екипу Рада, али је и овога пута на другој половини терена још један бивши члан елите. Бежанија је не тако давно знала да се испрси пред највећим клубовима нашег фудбала, а податак да се полако враћају на фудбалску мапу, може да буде позив на опрез, али и мотив више за састав тренера Драгана Грчића.
У осталим утакмицама осмине финала Купа Србије на подручју ФСБ у среду 1. новембра од 13.30 часова састају се: Бродарац – Полет Дорћол, Звездара – Торлак, Земун – Ц.звезда (ММЛ), Телеоптик – Умка
У случају нерешеног резултата, победник ће бити одлучен извођењем пенала.
Утакмица БАСК ТЕК – ПКБ (ПС) игра се ну среду 8.новембра у 13.30 часова.

 


 

Scroll to Top