ТАЧКЕ КЉУЧАЊА У ПЕТКИ И ЛУКАВИЦИ

 

Пред нама је, бар тако се на основу распореда може закључити, изузетно занимљив викенд на теренима Општинске лиге. То се пре свега односи на Групу „Б“ где је чак пет од осам клубова у трци за челну позицију која на крају лигашког дела доноси пласман у доигравање за првака, а самим тим и новог путника за виши ранг Прву „Б“. Поглед на табелу потврђује претходну констатацију. Слобода из Стубице је тренутни лидер са 19 бодова,  по бод мање имају Петка, Бурово и барошевачка Младост. Верна сенка поменутом квартету је и Слога из Лукавице која је сакупила 16 бодова.
Баш из тог разлога, два дуела предвиђена за викенд пред нама су истински дерби окршаји. Петка у суботу дочекује лидера Слободу, док ће дан касније у Лукавици, копља да укрсте Слога и Бурово. Наравно, треба поменути и утакмицу Стрмово – БСК.
Реч-две и о Групи „А“: Младост из Цветовца као фаворит улази у комшијски дерби са ТЕК Слогом. Пролетер планира да се врати са три бода из Бистрице. Раднички је ако ништа друго, бар на папиру у предности пред меч са Младошћу из Чибутковице.
Довољан повод да добар фудбал, голове и велики број гледалаца.
Викенд за уживање.

 


 

Scroll to Top