СТЕВИЋ ОБИШАО РАДОВЕ НА ТЕРЕНУ У ЛУКАВИЦИ

 

 

Председник Градске општине Лазаревац Бојан Стевић, обишао је радове на изградњи нових клупских просторија Фудбалског клуба Слога из Лукавице. Клуб дуге традиције већ неко време ради у отежаним условима, а први човек Општине верује да ће играчи Слоге ускоро да се уселе у  нове просторије и да ће са задовољством моћи да приме госте.
– Оно што смо обећали сада је на корак од коначне реализације. Радови су ушли у завршну фазу и верујемо да ће фудбалска Лукавица ускоро да има далеко боље услове за рад, тренинге и наравно несметано такмичење. Градска општина Лазаревац наставља да помаже мале клубове, тако да ћемо са том праксом у складу са могућностима наставити и у наредном периоду – нагласио је  Стевић.
Фудбалери Слоге су једно време као домаћини утакице за бодове играли на терену ФСОЛ са вештачком травом, али су од ове сезоне поново на свом терену. Из овог клуба су најавили да ће се потрудити да и сам терен, конкретно травната подлога изгледају боље.
Иначе, Слога ће добити функционале клупске просторије са пространим свлачионицама, за играче и судије, затим канцеларију, економат.

Разумљиво, завршетак радова највише је обрадовао играче, стручни штаб и челнике овог клуба, члана Општинске лиге.
– Захвални смо председнику Стевићу што је много учинио да добијемо нешто што је дугогодишња жеља свих, не само у клубу већ и у Лукавици. Верујемо да ће са добрим условима имати и више простора за квалитетан рад, а резултати ће доћи као нека врста награде – констатовали су људи из Слоге.

Scroll to Top