ПОСТИГАО ГОЛ, ПРЕСКОЧИО ОГРАДУ ДА БИ ЗАПРОСИО ДЕВОЈКУ

 

Дан за славље у Дрену! На терену, али и на трибиунама. Одјекивали су аплаузи. Потекла и понека суза. Суза радосница. Повода довољно за такву атмосферу.
Раднички је победио дојучерашњег српсколигаша из Велики Црљена (5:3). И то се прославило. Али, овај дуел одигран у Дрену, памтиће се по једном догађају, који је сигурно обележио фудбалско надмудривање на терену. Сазнали смо да се и за то припремала тактика пред утакмицу.Ковали су се планови. Данима.

Елем, када је Милош Ристановић првотимац Радничког постигао гол и смањио предност ТЕК Слоге на 1:2 одјекнуо је први јачи аплауз, да би убрзо уследио други много бучнији, срдачнији… Популарни Рис, како зову овог фудбалера клуба из Дрена, је поделио радост са саиграчима, да би се онда упутио ка трибини. И ту није стао. Прескочио је Ристановић ограду, дошао до трибине и пао на колена. Тренутак за причу. Сцена за емоције. Милош је изјавио љубав и запросио девојку Тамару. Лепа девојка је била у чуду. Збуњена. Очекивала да ће њен дечко због прескакања обраде да добије жути картон. Уместо тога, она је добила – веренички прстен који је Ристановић извадио испод дреса.
Пао је и пољубац. Осмеси и видљиви трагови емоција код свих присутних.
– Фудбал је место за лепе ствари. Некада се победи, неки пут се изгуби. И баш зато поступак нашег играча су подржали сви. Лепа слика. Наш Рис је прави момак, дуго је у нашем клубу. Честитали смо му и пожелели срећу у браку са Тамаром. Верујемо да ће тек да буде повода за права славља – рекао је Јован Милошевић, играч и члан руководства Радничког из Дрена.
Када је реч о актерима догађаја на трибини, они нису имали времена за неку посебну причу. Утакмица је морала да крене у, како се касније испоставило, занимљиву и узбудљиву представу.
Топла, баш пријатна прича са терена, која је без лажне скромности обележила викенд на теренима Општинске лиге ФСО Лазаревац.
Тамара, Милоше, срећно!


ШЕСТ КОЛА БЕЗ ГРЕШКЕ

Фудбалери Радничког из Дрена су тренутно на деоби првог места у Групи „А“ Општинске лиге ФСО Лазаревац. Плаво-бели имају максималан учинак јер су у шест утакмица забележили исто толико победа. Уједно клуб из лазаревачког предграђа има утакмицу мање од тренутно водеће Младости из Цветовца.
– Резултати су плод добре атмосфере у клубу. За нас је можда и олакшавајућа околност чињеница да се превише неоптерећујемо пласманом – додао је Јован Милошевић.


 

Scroll to Top