СТАНИВУКОВИЋ ПОКЛОНИО РУКАВИЦЕ КОЛЕГИ ИЗ ВРБОВНА

 

Голман Пролетера из Врбовна Милан Трифуновић, браниће у рукавицама које су осетиле суперлигашки барут. Наиме, чувар мреже лазаревачке Колубаре Дејан Станивуковић, одлучио је да своје рукавице са којима је овог пролећа бриљирао на голу зелено-црних, поклони колеги из маленог клуба крај Ибарске магистрале. На тај начин, један од љубимаца навијача клуба из Лазаревца, показао је да и ван терена блиста.
– Рукавице које су ми и те како користиле и са којима сам, бар тако многи кажу, био успешан, одлучио сам да поклоним неком малом клубу. Знам да су тешка времена у тим мањим срединама, па свака помоћ значи. Ово је мој скромни поклон колеги Трифуновићу из Пролетера и верујем да ће му користи и да ће и он да буде успешан међу стативама. Ето, сада нека зна да ћу и ја навијати за Пролетер – рекао је Дејан Станивуковић,  скромни момак и див међу стативама.
Вест је обрадовала и све у клубу Врбовна.
– Пријатно сам изненађен гестом голмана Колубаре, свака част Станивуковићу! У име свих у клубу желим му сву срећу и да буде још дуго година успешан међу стативама. И он ће у нама имати верне навијаче- рекао је Аца Јовановић легенда Пролетера.

 


 

Scroll to Top