ОФК БУДУЋНОСТ СЛАВИЛА У ДЕРБИЈУ И ПОНОВО ЗАСЕЛА НА ТРОН

 

Голом Немање Лукића у 54. минуту ОФК Будућност је остварила победу у дербију 20.кола Прве „Б“ београдске лиге на тешком гостовању у Рушњу. Један, али злата вредн гол донео је саставу из Дудовице три бода и лидрску позицију која на крају првенства доноси пласман у Београдску зону.
Изабраници тренера Бранка Ашковића, од првог минута ушли су силно мотивисани у дуел са квалитетним ривалом и до ове утакмице водећим тимом у лиги. Труд и велико залагање, исплатили су се почетком другог полувремена када је једну добру акцију у гол претворио већ поменути Лукић, за испосавиће се на крају капиталну победу.
– Свака част играчима, стручном штабу, али и свима у клубу и наравно верним навијачима који су и овога пута били уз нас и помогли нам да стигнемо до велике победе – у даху је причао Миломир Мића Милошевић, спортски директор ОФК Будућности.
Лидерска позиција је поново у рукама клуба из Дудовице, по многима и главном кандидату за селидбу у виши ранг.
– Има још доста до краја, пред нама је неколико тешких утакмица. Дакле, нема места опуштању. Сигуран сам да ће и играчи тако да размишљају- јасан је челник лидера из Дудовице.
Експедиција ОФК Будућности знала је да прославили велики тријумф, али су се већ наредног дана окренули искушењима која следе.

 

Scroll to Top