СКУПШТИНА ФСОЛ У СРЕДУ 10. АПРИЛА ПРОГЛАШАВА НАЈБОЉЕ КЛУБОВЕ И ПОЈЕДИНЦЕ

 

Наредна Скупштина Фудбалског савеза општине Лазаревац, поред радног имаће и свечани карактер. Поред актуелних тема, највише тело нашег савеза доделиће признања најбољим појединцима, клубовима и спортским сарадницима.
– Била је замисао да један овакав скуп организујемо почетком године када се сумирају резултати и праве планови за период испред нас, али стицајем разних околности, све смо померили за период када су клубови у пуном такмичарском процесу, па је сада тренутак да се састанемо и причамо о актуелним темама, а онда да доделимо и признања најбољима и заслужнима – објашњава Марко Ранковић, председник ФСОЛ.
ФСО Лазаревац од ове године установио проглашење најбољег спортског радника, најбољи клуб, затим тренера, судију, фудбалерку и фудбалера… Међу лауреатима ће се наћи и они који су признања заслужили на основу минулог рада, на основу фер-плеја.
Ранковић није крио да је жири за доделу признања имао изузетно тежак задатак.
– Било је резултата који заслужују да се награде, да се истакну. Свакако да нам импонује да смо савез чији чланови остварују запажене резултате, да имамо успешне тренере, перспективне судије. Посебно смо поносни на наше старије чланове, који свима треба да нам послуже за пример. И не само то, рекао бих да нам је неопходно да много више радимо на стварању будућих кадрова – јасан је Ранковић.
Скупштина ФСО Лазаревац, одржеће се у среду 10. априла у 19 часова у прес сали Фудбалског савеза општине Лазаревац.

 


 

Scroll to Top