РАДНИЧКИ И ШУМАДИЈА У ФИНАЛУ КУПА ФСС НА ТЕРИТОРИЈИ ФСО ЛАЗАРЕВАЦ

 

После јучерашњих полуфиналних утакмица, познати су финалисти овогодишњег Купа Србије на територији Фудбалског савеза општине Лазаревац.  За трофеј намењен победнику бориће се Раднички из Рудоваца и Шумадија из Шопића, чланови Прве „Б“ београдске лиге.
Мечеви полуфинала донели су интересантан фудбал, игру која је задовољила публика, а у којима су се гости боље снашли.
У Петки, у сјајним условима, домаћин је покушао да се супростави ривалу из вишег ранга. Нису зелено-бели успели да направе изненађење, али су били више него достојан такмац Шумадији, што и резултат потврђује. Истина, имао је гост из Шопића вођство од 3:0 головима Ненадовића у 28, Филипа Радовановића у 41, Милошевића у 48. минуту. Ипак, Печани се нису предавали па су утакмицу успели са два гола, колико толико да врате у неизвесност. Стрелац оба поготка био је Савић, прво у 65, а онда и из пенала у 80. минуту. До краја се ништа више није мењало и Шумадија се домогла финала.
Много већа неизвесност виђена је у Цветовцу, где је Турбина дочекала Раднички из Рудоваца.
После бледог првог полувремена, Гости су повели голом Матеје Николића у у 60. минуту. Изједначио је искусни Иван Госпавић у 78. минуту.
Победник је одређен извођењем пенала где  су се боље снашли играчи Радничког (9:8) и тиме обезбедили учешће у великом финалу.
Финална утакмица на програму је у среду 8.маја, а место и сатница почетка биће накнадно одређени.

 


 

Scroll to Top