РАДНИЧКИ ИЗ РУДОВАЦА ПРЕДСТАВИО ИВАНА КАЛИЧАНИНА НОВОГ ТРЕНЕРА

 

У нову сезону Раднички из Рудоваца улази са новим шефом стручног штаба. После растанка са досадашњим кормиларом Мирославом Пранићем, челници зелено-црних су одлучили да палицу повере младом и перспективном Ивану Каличанину.
Каличанин на клупу „прволигаша“ долази после сјајне играчке каријере. Колубара, Чукарички, Степојевац Вага, лазаревачки Борац, ТЕК Слога, Шушњар и на крају Раднички из Рудоваца, су клубови у којима је сјајни везиста оставио видљив траг. У сваком од поменутих клубова био је лидер, газда на терену. Префињен пас, осећај за гол, одлични прекиди… Као тренер, популарни „Калча“ тек треба да се докаже. Радио је кратко са младим играчима, имао је и асистентске улоге, и све то му је само увод у оно што га очекује. Долазак у клуб из Рудоваца је због свега горе наведеног можда и добар избор.
– Свестан сам да је испред мене доста обавеза, неке врсте доказивања. Прихватио сам понуду челника Радничког, јер знам да је реч о сјајно организованом клубу, са одличним условима… Све остало је нама, кад то кажем, мислим на играче и мене. Тимски ћемо да радимо и верујем у добвре резултате – био је кратак, али више него јасан Иван Каличанин.
И у клубу сматрају да су направили добар избор.
– Нема потребе да се сада посебно говори о томе какав је играч био Каличланин, јер његова биографија то најбоље осликава. Очекујемо да ће и као тренер да направи каријеру, бар приближно успешну играчкој. Крећемо у у стварање екипе за ново првенство, где су нам амбиције високе. Биће довољно времена да се све доведе на жељени ниво – поручио је Саша Јовановић, први оперативац Радничког.

 


 

Scroll to Top