ЦВЕТОВЧАНИ ЧУВАЈУ УСПОМЕНУ НА ЛЕГЕНДАРДНОГ МИШУ ЈЕРЕМИЋА

 

Укоро ће се навршити две године од преране и изненадне смрти Миливоја Мише Јеремића, некадашњег играча и челника Младости из Цветовца. Заправо, популарни Мишица, како су га ословљавали многи, био је заштитини знак овог места и клуба, али и лазаревачког фудбала. У његову част, челници и пријатељи Младости за суботу 22.јул заказали су окупљање које ће за циљ имати и званично отварање табле која стоји на улазу у Спортски центар, а на којој је лик Мише Јеремића, са његовим препознатљивим потписом.
– Табла је раније постављена, али нисмо због обичаја хтели да је и званично откријемо, већ смо чекали да прође годишњица од Мишине смрти. Очекујемо да се поред његове родбине окупе и људи са којима је проводио дане и ноћи у Цветовцу. Да још једном евоцирамо успомене на ту људску громаду, човека који је подједнако урезан у срцима свих нас. О нашем Мишици се и данас са посебном пажњом говори, о томе какав је то оперативац био, како је прилазио сваком послу, како је поштовао и старије и млађе. И све то нам много недостаје. Његов одлазак је посебно тежак за наш клуб… Знамо да би он данас да је жив, први притекао у помоћ, да би пронашао решење, засукао рукаве… – са доста емоција рекао је Саша Маринковић, један од чланова руководства Младости из Цветовца.
Скуп поводом отварања табле са ликом Мише Јеремића, на улазу у Спортски центар у Цветовцу (насеље Сумеђ), одржаће се у клупском ресторану .

 


 

Scroll to Top