ПРВА ОПШТИНСКА ЛИГА: НА ПРЕМИЈЕРИ ДЕРБИ ПЕТКА – МЛАДОСТ (Б)

 

У просторијама Фудбалског савеза општине Лазаревац одржана је Конференција клубова Прве општинске лиге, која ће од ове сезоне да броји десет екипа. Састанак је послужио како би руководство ФСОЛ, као и комесари за такмичење указали представницима клубове на све оно што их очекује у новом првенству. Челницима „прволигаша“ обратили су се секрeтaр савеза Милоје Радичевић, комесар за такмичење Драгиша Лазаревић и члан Струковне организације судија и делегат Зоран Спасић, који је клубове упознао са Пропозицијама за нову сезону.
Свакако да је по обичају најзанимљивија тема била везана за одређивање такмичарских бројева и формирање распореда за такмичарску 2023/24.годину. Клубoвима су припали следећи бројеви: 1.Пролетер (Врбовно), 2. Слобода (Стубица), 3. Слога (Лукавица), 4. Петка (Петка), 5. Бурово (Бурово), 6. Младост (Чибутковица), 7. Раднички (Дрен), 8. Шумадинац (Крушевица), 9. Младост (Барошевац), 10. ОФК Борац (Араповац).
У првом колу које je на програму за викенд 09-10.септембра састају се: Пролетер – Борац (А), Слобода – Раднички (Д), Слога – Шумадинац, Петка – Младост (Б), Бурово – Младост (Ч).
Крај јесењег дела првенства на теренима Прве општинске лиге предвиђен је за 2-3.новембар.
Комплетан распоред јесењег дела првенства Прве општинске лиге можете преузети на ТАКМИЧЕЊА-РАСПОРЕДИ.

 


 

Scroll to Top